StandUp Active Balance Ball

0,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 1.495,- + moms

Prøv StandUp Active Balance Ball GRATIS i 14 dage – Helt uforpligtende. På den måde har du tid til at vende dig til produktet, og mærke den forskel det kan have på dit daglige aktivitetsniveau på jobbet, inden du beslutter dig for at købe.

Efter prøveperioden benytter du den vedlagte returlabel og sender prøveproduktet retur.

Med mere fokus på aktivitet i løbet af en arbejdsdag, er vores Balance Ball et oplagt supplement til øvrigt inventar på kontoret. Bolden er en aktivitetbold som er et redskab til, at variere din arbejdsstilling og være aktiv f. eks. ved uformelle møder, eller når du trænger til en pause fra skrivebordet. Selv den mindste bevægelse gør en forskel for din krops velvære.

StandUp Actice Balance Ball hjælper på balancen, samtidig med, at den styrker musklerne i ben og ryg.

Kategori:

Produktbeskrivelse

StandUp Active Balance Ball

Med mere fokus på aktivitet i løbet af en arbejdsdag, er vores Balance Ball et oplagt supplement til øvrigt inventar på  kontoret. bolden er en aktivitetbold som er et redskab til, at variere arbejds stillingen og være aktiv f. eks. ved uformelle møder, eller når du trænger til at pause fra skrivebordet. Selv den mindste bevægelse gør en forskel for din krops velvære.

StandUp Active Balance Ball måler 65 cm. i diameter og er beklædt med kraftigt og blødt stof om slag. På omslaget er der en lille hank til ophæng.

Bolden har en blød tekstil overflade og fås i flere flotte farver. Bolden motivere til mere aktivitet og variation i arbejdsstillingen på kontoret.