StandUp Active Exercise & Relax Mat

0,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 750,- + moms

StandUp Actice Exercise & Relax  giver dig mulighed for at holde dig aktiv i pauserne, eller koble helt fra for en stund på din arbejdsplads. Som kontoransat er det vigtigt at variere sin arbejdsstilling, da man oftest låses fast i en bestemt stilling. Denne måtte gør det muligt at benytte en lille pause til, at få strukket ud, lavet simple øvelser eller blot tage en pause fra skærmen. 

Prøv StandUp Active Exercise & Relax GRATIS i 14 dage – Helt uforpligtende. På den måde har du tid til at vende dig til produktet, og mærke den forskel det kan have på dit daglige arbejde, inden du beslutter dig for at købe.

Ønsker du ikke at beholde produktet, meddeler du blot dette til leverandøren, og vores vi sender et returlabel.

Kategori:

Produktbeskrivelse

StandUp Active Exercise & Relax Mat

StandUp Active Exercise&Relax Mat er en trænings-, yoga- og afslapningsmåtte helt af naturmateriale. Måtten er perfekt at have på kontoret, eller flere i et konferencelokale eller hvorfor ikke hjemme til at kunne holde pause og gøre tiltrængte stretch-øvelser eller aktivitetsrunder på. Måtten har høj komfort med et blødt overfladelag af kork. Naturgummiet gør måtten tung, hvilket giver god stabilitet og et godt greb på gulvet. Find balancen og oplev korkproduktets naturlige følelse, effektive dæmpning og gode greb. Måtten indeholder kun naturmateriale.

Produktspecifikation:

Materiale: Naturkork, NBR-gummi
Mål: 1830 mm x 610 mm x 3 mm
Pleje: Hvis du bruger den med omsorg, slides korkmåtten organisk med tiden. Opbevares i normal rumtemperatur. Rengør med vand og lad den lufttørre.
Vægt: 2,3 kg