Jobmate Classic

0,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 1.795,- + moms

Jobmate Classic er som navnet antyder et klassisk musealternativ med rullestang.

Smerter i ryg, skuldre, arme og håndled skyldes statisk arbejde. At anvende en almindelig mus medfører især to problemer. Du holder armen strakt ud fra kroppen, hvilket øger belastningen. Desuden bliver det svært at variere arbejdsstillingen. En smartere måde er at holde armene tæt ind til kroppen og at anvende én hånd eller begge hænder, når du betjener markøren. Så får du en afslappet holdning og kan desuden nemt skifte arbejdsstilling.

Prøv Jobmate Classic GRATIS i 14 dage – Helt uforpligtende. På den måde har du tid til at vende dig til produktet, og mærke den forskel det kan have på dit daglige arbejde, inden du beslutter dig for at købe.

Ønsker du ikke at beholde produktet, meddeler du blot dette til leverandøren, og vores fragtmand kommer og afhenter det igen.

Kategori:

Produktbeskrivelse

Jobmate Classic

Jobmate er en ergonomisk mus som forebygger og lindrer smerter og spændinger i håndled, arme, albuer og nakke. Du arbejder centreret med hænderne hvilende på håndledsstøtten, tæt på tastaturet. Med betjeningsstaven styrer du markøren med én eller flere fingre ad gangen. Du kan f.eks. have begge hænder på tastaturet og samtidig styre musen. Jobmate er nem at anvende, og du lærer hurtigt knappernes funktioner.

Jobmate reducerer den statiske belastning og betyder, at du kan arbejde mere effektivt. Men frem for alt får du det bedre – både på arbejdet og derhjemme.

 • Jobmate har en meget følsom og præcis styrestav. Hvis du vil arbejde med en længere betjeningsstav, kan du fjerne beskyttelsen på højre side af betjeningsstaven.
 • Jobmate passer til alle tastaturer.
 • Aftagelige, vaskbare håndledsstøtter.
 • Zoom funktion – Hold CTRL-tasten nede og brug scroll-hjulet.

  Operativsystemer: Windows 98 SE, ME, 2000, Vista, Win 7, Windows 8 og Mac OS X.
  Kontakt:
  USB
  Længde:
  495 mm, dybde 88 mm.
  Højde:
  Mod tastaturet 30 mm, mod kroppen 11 mm uden plader.
  Ledningslængde:
  2 m.